طبقه بندی سرطان سینه واقعیت از داستان چیست؟

سرطان سینه در اصفهان

مدت زمان مطالعه: 14 دقیقه

 

طبقه بندی سرطان سینه : ممکن است متوجه شوید که اطلاعات زیادی در مورد سرطان سینه وجود دارد. در حالی که اطلاعات می تواند مفید باشد، مهم است که بدانیم واقعیت چیست و چه چیزی تخیلی است.

درک سرطان سینه

طبق گفته انجمن سرطان آمریکا، زمانی که سرطان سینه زود تشخیص داده شود، میزان بقای پنج ساله 99 درصد است. اما سرطان سینه فقط یک بیماری خاص نیست. این بیماری های مختلف بسیار زیادی است، بنابراین نیاز به یک برنامه درمانی فردی دارد.

دکتر کیت ولز، متخصص سرطان انستیتوی سرطان ویلامت ولی می‌گوید: «از هر 9 زن، از هر 9 زن، یک زن به نوعی روی زندگی‌شان تأثیر می‌گذارد». سرطان سینه هر فردی متفاوت است و به طرق مختلف روی او تأثیر می گذارد. سرطان سینه در کجا قرار دارد، کجا گسترش یافته است، چقدر بزرگ است – همه اینها در گزینه های مختلف درمانی موجود نقش دارند.

سرطان سینه اغلب با جراحی و همچنین شیمی درمانی، پرتودرمانی، هورمون درمانی یا ترکیبی از این درمان ها درمان می شود.

دکتر فرزانه نیکوبین ، متخصص رادیوانکولوژی اصفهان ، هورمون درمانی ، پرتو درمانی و سرطان سینه در اصفهان می باشند که با استفاده از این تکنیک های مدرن و روز دنیا میتوانند انواع سرطان را درمان و از پیشرفت آن جلوگیری کنند.

طبقه بندی سرطان سینه در درمان و پیشگیری از ان تاثیر بسزایی دارد.

زمانی که سرطان سینه در آزمایشگاه آسیب شناسی ارزیابی می شود، لکه های خاصی به آنها اضافه می شود تا گیرنده استروژن و گیرنده پروژسترون و همچنین گیرنده ای به نام HER2 را جستجو کنند. نحوه بیان این پروتئین‌ها توسط سرطان سینه بیمار، تعیین می‌کند که چه درمانی را می‌توانیم به آن‌ها ارائه دهیم.»

محققان به طور مداوم در تلاش هستند تا راه های بهتری برای پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان سینه و بهبود کیفیت زندگی بیماران و بازماندگان بیابند.

سرطان سینه در اصفهان
سرطان سینه در اصفهان

جدا کردن واقعیت از افسانه

متخصص رادیوانکولوژی اصفهان

وقتی نوبت به سرطان سینه می‌رسد، نادرست‌های زیادی وجود دارد. آیا پوشیدن دئودورانت یا سوتین زیر سیمی باعث سرطان سینه می شود؟ آیا استفاده از تلفن همراه می تواند خطر ابتلا به این بیماری را افزایش دهد؟ اگر سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارید، آیا این بدان معناست که شما هم حتماً تشخیص داده می‌شوید؟ با وجود تمام اطلاعاتی که به صورت آنلاین در حال چرخش هستند، تشخیص درست و نادرست آن می تواند دشوار باشد.

اطلاعات نادرست می تواند بر انجام یا عدم انجام غربالگری سرطان سینه یا حتی صحبت با پزشک در مورد علائم خاص تأثیر بگذارد. برای سلامتی شما، مهم است که در مورد برخی از رایج ترین افسانه ها و حقیقت در مورد سرطان سینه صحبت کنیم.

🔍 پیشنهاد مطالعه: سرطان سینه چیست؟

افسانه های رایج سرطان سینه
11 افسانه رایج در مورد سرطان سینه عبارتند از:

  1. شما باید سابقه خانوادگی داشته باشید.
  2. ماموگرافی باعث گسترش سرطان می شود.
  3. پوشیدن سوتین (یا زیر سیم) باعث سرطان می شود.
  4. دئودورانت باعث سرطان سینه می شود.
  5. سرطان سینه بیش از هر بیماری دیگری زنان را می کشد.
  6. سرطان سینه همیشه توده ای است که می توانید آن را احساس کنید.
  7. حمل تلفن همراه در سوتین باعث سرطان می شود.
  8. اگر حامل ژن BRCA باشید، به سرطان سینه مبتلا خواهید شد.
  9. فقط زنان به سرطان سینه مبتلا می شوند.
  10. سرطان سینه در زنان جوان به یک اپیدمی تبدیل شده است.
  11. پروتز سینه سیلیکونی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

دکتر فرزانه نیکوبین ، متخصص رادیوانکولوژی اصفهان ، هورمون درمانی ، پرتو درمانی و سرطان سینه در اصفهان می باشند که با استفاده از این تکنیک های مدرن و روز دنیا میتوانند انواع سرطان را درمان و از پیشرفت آن جلوگیری کنند.

طبقه بندی سرطان سینه در درمان و پیشگیری از ان تاثیر بسزایی دارد.

باور غلط 1: شما باید سابقه خانوادگی داشته باشید.

بنابراین اغلب، مردم تصور می کنند که شما باید سابقه خانوادگی داشته باشید تا نگران تشخیص سرطان سینه باشید. این حقیقتا درست نیست. در واقع، اکثر زنانی که سرطان سینه در آنها تشخیص داده شده است، هیچ سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری را ندارند. مهم است که به طور منظم غربالگری های ماموگرافی خود را برنامه ریزی کنید، حتی اگر هیچ کس در خانواده شما تا به حال سرطان سینه تشخیص داده نشده باشد.

باور غلط 2: ماموگرافی باعث گسترش سرطان می شود.

ماموگرافی برای تشخیص سرطان استفاده می شود نه گسترش سرطان. در همین راستا، زنان گاهی اوقات تصور می کنند که سطوح تشعشعات ماموگرافی مضر است. با این حال، پیشرفت در فناوری ماموگرافی سطح تشعشعات را تا حد زیادی کاهش داده است، بنابراین یک روش ایمن است.

باور غلط 3: پوشیدن سوتین (یا زیر سیم) باعث سرطان می شود.

مطلقاً هیچ تحقیقی وجود ندارد که بگوید پوشیدن سوتین از هر نوع، از جمله سیم زیرین، باعث سرطان سینه یا حتی افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه می شود.

باور غلط 4: دئودورانت باعث سرطان سینه می شود.

هیچ تحقیقی وجود ندارد که ثابت کند دئودورانت باعث سرطان سینه یا افزایش خطر ابتلا به آن می شود.

باور غلط 5: سرطان سینه بیش از هر بیماری دیگری زنان را می کشد.

این آمار نادرست برای زنانی که فکر می کنند درست است، نگران کننده است. حقیقت این است که زنان در اثر سرطان ریه و بیماری قلبی بیشتر از سرطان سینه جان خود را از دست می دهند. با این حال، مهم است بدانید که سالانه بیش از 200000 نفر به سرطان سینه مبتلا می شوند. اگرچه این اولین علت مرگ در میان زنان نیست، اما گزارش شده است که سالانه بیش از 40000 نفر بر اثر سرطان سینه جان خود را از دست می دهند. مهم است که در مورد غربالگری سرطان سینه کوشا باشید و هر گونه تغییر را در اسرع وقت به پزشک خود گزارش دهید. تشخیص زودهنگام می تواند همه چیز را تغییر دهد.

سرطان سینه در اصفهان
سرطان سینه در اصفهان

باور غلط 6: سرطان سینه همیشه توده ای است که می توانید احساس کنید.

توده یکی از شایع ترین علائم سرطان سینه است، اما همه انواع سرطان سینه توده ای ندارند که بتوانید آن را احساس کنید. به عنوان مثال، سرطان سینه التهابی معمولاً توده ای ندارد و همچنین ممکن است تشخیص آن با ماموگرافی دشوار باشد.

باور غلط 7: حمل تلفن همراه در سوتین باعث سرطان می شود.

این افسانه دیگری است که ممکن است وسوسه شوید آن را باور کنید. هیچ تحقیقی وجود ندارد که ثابت کند حمل تلفن همراه در سوتین باعث سرطان یا افزایش خطر ابتلا به سرطان می شود.

باور غلط 8: اگر حامل ژن BRCA باشید، به سرطان سینه مبتلا خواهید شد.

حمل ژن BRCA تضمینی برای ابتلا به سرطان سینه نیست، اما می تواند خطر ابتلا را افزایش دهد. زنانی که آزمایش ژن BRCA-1 یا BRCA-2 آنها مثبت است، 45 تا 65 درصد احتمال دارد تا قبل از 70 سالگی به سرطان سینه مبتلا شوند.

باور غلط 9: فقط زنان به سرطان سینه مبتلا می شوند.

در حالی که سرطان سینه در زنان شایع تر است، مردان نیز ممکن است به سرطان سینه مبتلا شوند. مردان دارای بافت سینه هستند، بنابراین سرطان می تواند در آنجا ایجاد شود. با این حال، سرطان سینه در مردان نادر است و تنها 1 درصد از سرطان سینه را مردان تشکیل می دهند.

باور غلط 10: سرطان سینه به یک اپیدمی در زنان جوان تبدیل شده است.

هر زنی ممکن است در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه باشد. با این حال، 95 درصد از تشخیص های سرطان سینه مربوط به زنان بالای 40 سال است.

باور غلط 11: پروتز سینه سیلیکونی خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد.

در حالی که این درست است که ایمپلنت سینه سیلیکونی ممکن است باعث ایجاد اسکار در بافت سینه شود، بسیاری از مطالعات نشان داده اند که خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش نمی دهد.

ماموگرافی خود را بگیرید

اطلاعات نادرست زیادی در مورد سرطان سینه شنیده می شود، اما دکتر ولز می گوید که زنان و مردان می توانند با انجام معاینات معمول پستان و گزارش هر چیز غیر طبیعی به پزشک، مسئولیت سلامت خود را بر عهده بگیرند.

با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود در مورد زمان شروع ماموگرافی معمول صحبت کنید. در صورت داشتن سابقه خانوادگی این بیماری ممکن است به شما توصیه شود که غربالگری را زودتر شروع کنید.

با این حال، بهترین کاری که می توانید برای سلامتی خود انجام دهید این است که از انجام منظم غربالگری ماموگرافی مطمئن شوید. انجام این کار به تشخیص زودهنگام کمک می کند.

 “اگر سرطان سینه را زود تشخیص دهیم، می توانیم آن را بهتر درمان کنیم.”

دکتر فرزانه نیکوبین ، متخصص رادیوانکولوژی اصفهان ، هورمون درمانی ، پرتو درمانی و سرطان سینه در اصفهان می باشند که با استفاده از این تکنیک های مدرن و روز دنیا میتوانند انواع سرطان را درمان و از پیشرفت آن جلوگیری کنند.

طبقه بندی سرطان سینه در درمان و پیشگیری از ان تاثیر بسزایی دارد.

برای دریافت نوبت اینترنتی و تسریع در نوبت اینجا را کلیک کنید.

در صورت داشتن سوال یا برای راهنمایی بیشتر و همچنین رزرو نوبت با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید