به طور متوسط طول عمر این بیماران 15 تا 16 ماه می باشد. این طول عمر برای کسانی که جراحی، شیمی درمانی و همین طور رادیوتراپی انجام داده اند می باشد. طول عمر متوسط به این معنا است که نیمی از بیماران این مقدار عمر خواهند کرد و نیمه دیگری از بیماران بیش از 15 تا 16 ماه عمر خواهند کرد.
گلیوبلاستوم در افراد مختلف تظاهرات گوناگونی دارد و طول عمر مختلفی خواهد داشت. برخی از بیماران طول عمر زیادی ندارند اما طول عمر 5 سال بیشتر از آن هم در کودکان مشاهده شده است.
در کودکان بیماری که مبتلا به گلیوبلاستوما هستند طول عمر بیشتری خواهند داشت. حدود 25 درصد از این افراد 5 سال یا بیشتر عمر خواهند کرد.
درمان گیلوبلاستوم قاعدتاً سخت است. این تومور رشد سریعی دارد و در حین رشد در بافت مغز پخش می شود به طوری که با جراحی نمی توان همه ی آن را خارج کرد، در ضمن این تومور انواع مختلفی از سلول ها را در مجموعه تومور خود خواهد داشت. به همین خاطر درمان هایی که انجام می دهیم برای بعضی از انواع سلول هایی که مجموعه تومور گلیوبلاستوما را تشکیل می دهند، مفید خواهد بود و بعضی از این درمان ها در بعضی از سلول های دیگر اثر نخواهند کرد.
عموماً درمان گلیوبلاستوم شامل جراحی خواهد شد، البته جراحی بافت مغز را تا جایی که ایمن و مطمئن باشد خارج خواهد کرد. رادیوتراپی باعث از بین رفتن سلول هایی خواهد شد که از جراحی به جای مانده است و همین طور شیمی درمانی با داروی تموزولوماید.
البته داروهای دیگری نیز ممکن است در درمان تومور گیلوبلاستوم به کار بروند مثل:
برخی از روش های درمانی گلیوبلاستوم در مرحله ی تحقیقاتی می باشند مثل:
ایمونوتراپی: که از سیستم ایمنی خود فرد برای کشتن سلول های سرطانی استفاده می شود.
ژن درمانی: که آسیب های ژنی را برای درمان سرطان ترمیم می کند.
درمان سلول های بنیادی: در این روش درمانی از سلول هایی استفاده می شود که به سلول های بنیادی معروف هستند.
واکسن درمانی: در این روش سیستم ایمنی تقویت می شود تا علیه سرطان بجنگد.
درمان های شخصی شده: که به این درمان ها، درمان های هدفمند یا تارگت تراپی می گویند.
هر چند که هیچ یک از این درمان ها امروزه استاندارد نیستند اما روزی باعث بهبود نتایج درمان گیلوبلاستوم خواهند شد.